Det sker

Sæson 2018

 

Fødselsdagskoncert med Michala Petri

6. august 2018 og 7. august 2018 kl. 19.00. Haven åbnes kl. 18.00. 6. august er udsolgt – få billetter tilbage til 7. august

I juli måned 2018 bliver Michala Petri 60 år. Det fejres med en storstilet koncert i Tivolis koncertsal og med en række intimkoncerter rundt om i Danmark. I Anne Justs Have i Hune optræder Michala Petri sammen med Lars Hannibal. Duoens repertoire spænder fra den tidlige renæssancemusik, over barok, klassisk, og romantisk musik og til den nutidig musik.

58 billetter til salg

Pris pr. billet incl. entre til Anne Justs Have kr. 195 + gebyr

Køb billetter til Michala Petri her

Michala Petri har siden hun i 1975, som bare 17 årig færdiggjorde sin uddannelse i Tyskland, begejstret publikum over det meste Michala Petri besøger Anne Justs Have i Huneaf verden med sin unikke musikalitet og virtuositet. Det er blevet til langt over 4.000 koncerter fra de mindste kirker i Danmark til de største koncertsale som Carnegie Hall i New York og Suntory Hall i Tokyo, med verdens førende orkestre, musikere og dirigenter. Hun har også modtaget et væld af priser, – bla. Sonnings Musikpris,- og er af Dronning Margrethe ll, blevet tildelt Ridderkorset af 1. Grad.

Køb billetter til Michala Petri her