Det sker

Sæson 2018

Ghita Nørby- En Diva i konstant forandring

1. juni 2018 og 2. juni 2018 kl. 19.30. Haven åbnes kl. 18.00.

Begge arrangementer er nu helt udsolgt – tak for jeres interesse

Kom og oplev en af Danmarks største skuespillerinder fortælle om sit spændende liv i samtale med sin mangeårige ven, guitaristen Lars Hannibal, som indimellem ordene vil spille kendte temaer fra det klassiske guitarrepertoire, som giver plads til ”eftertanke”.

58 billetter til salg

Pris: 195 + gebyr

Ghita Nørby – en af Danmarks største skuespillerinder har stået mere end 60 år på de skrå brædder. Med mere end 100 film og utallige teaterforestillinger er Ghita Nørby én af Danmarks absolut mest populære skuespillerinder. Et kig tilbage i 83-årige Ghita Nørby viser, at det ikke er småting, hun har lavet igennem sine seks årtier på scenen. Alt fra hjertelige humoristiske roller på film og teater til med mere alvorlige og dramatiske roller om sygdom og sorg. Når man kigger på Ghita Nørbys imponerende karriere, er det svært at lade være med at nævne hendes fortolkning af Ingeborg i tv-serien ’Matador’, der blev produceret fra 1978-1982. Her spiller hun karakteren Ingeborg Skjern, der er gift med Mads Skjern, der kommer og laver rag i Korsbæk. Der er en særligt én scene i Matador, som Ghita Nørby senere er blevet kendt for, nemlig scenen hvor hun fortæller Mads Skjern, Jørgen Buckhøj, at han er ’syg i hovedet’. Senere bød Ghita Nørbys karriere også på roller i mere alvorlige film som for eksempel filmen ’Dansen med Regitze’. Her trodser Regitze nyheden om en uhelbredelig sygdom og planlægger en havefest for hele kvarteret. Udover karrieren foran kameraet består Ghita Nørbys karriere også af en lang række teaterforestillinger – det var i virkeligheden her, det hele startede. Ghita Nørby var elev på Det Kongelige Teater fra 1954-1956, hvor hun herefter blev ansat på teateret og debuterede som den jyske Johanne i ’Eventyr paa Fodrejsen’ i 1956. Det var denne rolle, der skabte Ghita Nørbys famøse uskyldige og kække rolle, som senere hang ved hende ind i de populære danske filmkomedier. Efter en årrække på forskellige københavnske scener og medvirken i film forsøgte hun sig med en noget anderledes rolle, end hun hidtil havde prøvet. Senere vendte Ghita Nørby tilbage til Det Kongelige Teater, og her kunne publikum opleve hende i alle mulige slags roller, for nu var hendes karakter ikke længere bundet til et bestemt rollefag.

Haven i Hune får besøg af Ghita Nørby og Lars Hannibal

 

Fødselsdagskoncert med Michala Petri

6. august 2018 og 7. august 2018 kl. 19.00. Haven åbnes kl. 18.00.

I juli måned 2018 bliver Michala Petri 60 år. Det fejres med en storstilet koncert i Tivolis koncertsal og med en række intimkoncerter rundt om i Danmark. I Anne Justs Have i Hune optræder Michala Petri sammen med Lars Hannibal. Duoens repertoire spænder fra den tidlige renæssancemusik, over barok, klassisk, og romantisk musik og til den nutidig musik.

58 billetter til salg

Pris: 195 + gebyr

Køb billetter til 6. august her

Køb billetter til 7. august her

Michala Petri har siden hun i 1975, som bare 17 årig færdiggjorde sin uddannelse i Tyskland, begejstret publikum over det meste af verden med sin unikke musikalitet og virtuositet. Det er blevet til langt over 4.000 koncerter fra de mindste kirker i Danmark til de største koncertsale som Carnegie Hall i New York og Suntory Hall i Tokyo, med verdens førende orkestre, musikere og dirigenter. Hun har også modtaget et væld af priser, – bla. Sonnings Musikpris,- og er af Dronning Margrethe ll, blevet tildelt Ridderkorset af 1. Grad.

Michala Petri besøger Anne Justs Have i Hune