Det sker

Sæson 2017

 

17. juni 2017 kl. 16.30:

Ghita Nørby og Lars Hannibal ” I Ord og Toner”

Udsolgt arrangement i Haven i Hune

Vi er stolte af for tredie gang at byde velkommen til Ghita Nørby og guitaristen Lars Hannibal i Anne Justs Have. Ghita vil læse op af H.C. Andersen og fabler af La Fontaine, og Lars Hannibal`s fortolkninger af de smukke ”guitar highlights” som f.eks. temaet fra Deer Hunter. Lars og Ghita har været venner i mange år og forestillingen bærer præg af deres lange venskab. Aftenen indeholder også små anekdoter og historierne fra deres lange karrierer på scenen, samt aktuelle emner der optager dem indenfor kunst og kultur. Vi byder velkommen i Anne Just´s Have i Hune til en spændende og intim forestilling i vores skønne atelier.

Billetter koster pr. stk. kr. 195,- + 25,- i gebyr og indeholder entre til Haven. Du er velkommen til at købe drikkevarer i vores cafe og nyde dem under forestillingen. Haven åbner denne lørdag kl. 13.00, så kom i god tid og nyd de smukke omgivelser.

Efter koncerten kan du få signeret Ghita Nørbys populære bog “Ghitas roser – smil til dit skvalderkål”, som du også kan købe i vores butik.