Butik

I butikken sælges bøger, plakater, postkort samt keramik med Anne Justs illustrationer.

Der er ikke flere af Anne Justs originalmalerier og keramik til salg, men en stor samling kan ses i Atelieret.

Plantebutikken er åben samtidig med Haven.
Udvalget er ikke stort, men vi bestræber os på at have stauder, der klarer sig under de fleste forhold.

Bøger:

Anne Just´s Have – The Garden at Hune
I et forblæst landskab, formet af istid og sandflugt, ligger en paradisisk have. Skabt på trods som en unik bedrift, hvor samspillet mellem æstetik og fantasiens overdrev blev et eventyr. Eventyr om haverne der fik huse, og husene som fik haver. Alt sammen i en symbiose mellem blomstermaleren Anne Just og arkitekten Claus Bonderup. Hun æltede et farverigt landskab – han formede helhedens ramme. Resultatet er Haven i Hune.

Den internationale, danske fotograf, Bent Rej beskriver gennem billeder denne usædvanlige have tæt ved badebyen Blokhus i Nordjylland. Gennem hele 2013 har han gennem sit objektiv fanget planternes udvikling og de skiftende stemninger.

Fotografierne ledsages af små tekster, skrevet af dansk teaters diva, skuespilleren og rosenelskeren Ghita Nørby, arkitekt, partner og international designdirektør i Henning Larsen Architects, Louis Becker, cand. agro. og haveskribent Marian Steffensen, dr. phil. og adjungeret professor ved Department for Art and Technology i Aalborg Universitet, Else Marie Bukdahl, Arkitekt MAA Anna Marie Fisker, landskabsarkitekt Torben Schønherr, journalist Merethe Tølbøll og journalist og forfatter Birthe Lauritsen.

Teksterne bringes både på dansk og engelsk.

ISBN: 978-87-992958-2-1
(2014)
162 sider.
Pris:  199,- kroner

Huset & Haven i Hune
At forvandle en forblæst, sandet strandgrund til en blomstrende og arkitektonisk oase kræver mere end visioner og vilje. Det kræver også den æstetiske sans, der kan være hele forskellen på almindeligheder og det unikke.

Professor, designer og arkitekt MAA, Claus Bonderup, og blomsterkunstneren Anne Just har i Nordjylland skabt en unik symbiose mellem hans hus og hendes have. Hvis man kan tale om hans og hendes. For begge dele er resultat af to personligheders gensidige påvirkning og udvikling af hinandens tanker og ideer. Tilsammen er det blevet et lille selvstændigt univers i landsbyen Hune – sidste stop før badebyen Blokhus og Vesterhavet.

Bogen tegner et farverigt portræt af parret – af arkitekten og kunstneren.
Af huset og haven – deres fælles livsværk.

ISBN: 978-87-91540-32-1
(2008)
Tekst: Birthe Lauritsen
Fotos: Axel Søgaard m. fl.
192 sider.
Pris: 250 kroner